/ Przepisy / Kapusta kiszona z marchewką i granatem

Opis przygotowania

Do kapusty dodać marchewkę startą na tarce o dużych oczkach, wsypać natkę pietruszki, posłodzić miodem, przyprawić pieprzem, wlać oliwę i wymieszać. Za pomocą pałki wybić nasionka z granatu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 385
Ewa gotuje - odc. nr 385

Chętnie jemy poza domem, a dobre lokale coraz częściej powstają na przedmieściach,...

 

Podobne przepisy

Flaczki z kalmarów

Przysmak z Kołobrzegu;-)

Krem z pieczonych warzyw

Z karmelizowanymi gruszkami;-)

Krem z pieczonych buraków

Buraki owinąć folią (każde warzywo oddzielnie) i wstawić do piekarnika...

Tagliatelle z marchewki

Makaron... warzywny!

Wróć do listy przepisów