/ Przepisy / Dip z mango

Opis przygotowania

1/2 mango pokroić w kostkę, ½ odłożyć. ½ ogórka obrać, pokroić, dodać do mango skrojonego w kostkę. Dorzucić posiekaną papryczkę. Dolać sok i oliwę.

Zmiksować na gładki przecier, doprawić solą. Odłożone połówki mango i ogórka pokroić w kostkę, dodać do sosu.

SKŁADNIKI

POLEĆ
PRZEPIS
WYŚLIJ LISTĘ
ZAKUPÓW
WYDRUKUJ
PRZEPIS

PRZEPIS POCHODZI Z PROGRAMU:

Ewa gotuje - odc. nr 40
Ewa gotuje - odc. nr 40

Z okazji Mikołajek Ewa Wachowicz przyrządzi rybę w panierce sezamowej -...

 

Podobne przepisy

Cordon bleu

Kotlet zwany "szwajcarem"...

Owsianka z pyłkiem

Idealna na śniadanie!

Golonka w piwie

Góralski przysmak nieco inaczej...

Granola

Do miski wsypać płatki owsiane, dodać ziarno słonecznika, posiekane orzechy włoskie oraz sezam...

Wróć do listy przepisów